Theorie in 1 dag in omgeving

Eéndagscursus theorie bij Verkeerschool Frits van Zelst!

Tom theorie is een online cursus, waarbij je de theorie krijgt aangeboden in een film. Het theorieboek is verfilmd, je krijgt uitleg,  tekst en beelden . Dit is veel makkelijker om te leren en ook leuk om te doen. De cursus is op maat gemaakt, en past zich steeds aan jouw voortgang en resultaten aan.

Met een bijbehorende TOM app  kun je de geleerde kennis testen. Je krijgt dagelijks vragen over de leerstof waar je op dat moment mee bezig bent. Heb je met één onderdeel moeite, dan krijg jij hier automatisch meer vragen over. Wat jij goed kent, hoef je niet meer te leren.

Tom is overal inzetbaar: Op je PC of met een app op je tablet of smartphone! Hoe makkelijk is dat? Je kunt ten alle tijden trainen, waar je ook bent.

Tom houdt ook je vorderingen bij en heb je genoeg kennis, dan kan je deelnemen aan de ééndagscursus bij Verkeerschool Frits van Zelst. Hier krijg je nog een stukje theorie  aangeboden en examen trainingen met uitleg, zodat je 100% bent voorbereid op je examendag.

Eéndagscursus met TOM training bij Verkeerschool Frits van Zelst  en theorie-examen voor slechts  €149.00  Leuk, effectief en met een persoonlijke begeleider!

Volgende pagina: De praktijk

Copyright by Frits van Zelst - Deze website is ontwikkeld door Digicreations