Theorie

Zoals je misschien weet moet je op de dag dat je op praktijkexamen of Tussen Tijdse Toets gaat in het bezit zijn van het theoriecertificaat. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het met zelfstudie te leren maar de landelijke slaagkans met zelf studie is slechts 35%. Daarom hebben wij theoriecursussen waarin wij je op een succesvolle manier wegwijs maken in de leerstof.

De theoriecursus bestaan uit 7 lesavonden van 2 uur. Hierbij worden alle onderdelen behandeld en er wordt duidelijke uitleg gegeven met de daarbij behorende voorbeelden. Ook worden er examentrainingen gegeven.

De theorielessen auto worden gegeven op de rijschool

* Verkeersschool Frits van Zelst, Tilburgseweg 5, Sprang-Capelle

Maandag avond van 19:30 tot 21:30.

Als je aan het examen toe bent, (jij weet zelf het beste wanneer) dan reserveren wij een examen op de computer via het examen reserveringssysteem van het CBR. Wij reserveren een examen op een datum een tijdstip dat het jou uitkomt. Om theorie-examen te mogen doen moet je 16 jaar of ouder zijn. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Als je op examen gaat heb je nodig:

  • Legitimatie (paspoort of identiteitskaart).
  • Bevestiging van de reservering (niet verplicht).


Als je na het volgen van een theoriecursus toch voor je theorie-examen zou zakken mag je zonder bijbetaling de theoriecursus zo lang blijven volgen als je zelf wilt!

Het Nieuwe Theorie-examen

Volgende pagina: Theorie in 1 dag

Copyright by Frits van Zelst - Deze website is ontwikkeld door Digicreations