Wij begrijpen dat het halen van een rijbewijs een kostbare zaak is daarom is het kiezen van een goede rijschool van groot belang. Als je voor Verkeersschool Frits van Zelst kiest weet je dat je in ieder geval goed zit. Omdat je bij ons de grootste kans van slagen hebt.

Voor het volgen van de praktijk zijn er twee mogelijkheden. De eerste is, het volgen van losse lessen en de tweede is het kopen van een compleet pakket.

Pakketten autorijbewijs

Om met de praktijk te mogen beginnen, moet je 16,5 jaar of ouder zijn. Het praktijk examen mag je afleggen na je 17e verjaardag, wel moet je dan nog met een coach rijden tot aan je 18e verjaardag. Vanaf je 18e mag je alleen de weg op!

autorijbewijs B

Voor welke mogelijkheid je ook kiest, je hebt altijd de volgende voordelen:

  • Altijd dezelfde instructeur met dezelfde auto, met deze auto ga je ook op examen.
  • Je vorderingen worden per les bijgehouden op een instructiekaart.
  • Onze examenresultaten liggen ver boven het gemiddelde.
  • Ons kantoor is 6 dagen per week bereikbaar.
  • Wij werken met het CBR-examenreserveringssysteem, wat als voordeel heeft dat wij het praktijkexamen zelf kunnen indelen en dus rekening kunnen houden met jou wensen.

Automaat

Bij onze rijschool is het ook mogelijk om in een automaat les te nemen. Het voordeel van het rijden met een automaat is dat je de auto makelijker kan bedienen en je zo meer tijd over houdt om op het verkeer om je heen te letten. Het leren rijden in een automaat is dus makkelijker dan in een schakel auto. Maar het betekent ook dat je een aantekening op je rijbewijs krijgt dat je alleen maar in een automaat mag rijden.

Het nemen van rijles in de automaat kan op verzoek van de leerling of op advies van je instructeur. Het kan ook zijn dat je op medische gronden in een automaat moet lessen.

Autorijbewijs automaat behaald in elektrische lesauto