Zoals je misschien weet moet je op de dag dat je op praktijkexamen of Tussen Tijdse Toets gaat in het bezit zijn van het theoriecertificaat. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het met zelfstudie te leren maar de landelijke slaagkans met zelf studie is slechts 35%. Daarom hebben wij theoriecursussen waarin wij je op een succesvolle manier wegwijs maken in de leerstof.

De theoriecursus bestaan uit 7 lesavonden van 2 uur. Hierbij worden alle onderdelen behandeld en er wordt duidelijke uitleg gegeven met de daarbij behorende voorbeelden. Ook worden er examentrainingen gegeven. Deze cursus is alleen toegankelijk voor kandidaten die ook de praktijk bij onze rijschool volgen.

Als je na het volgen van een theoriecursus toch voor je theorie-examen zou zakken mag je zonder bijbetaling de theoriecursus zo lang blijven volgen als je zelf wilt!

De theorielessen auto worden gegeven op de rijschool zelf. IVM corona zullen de theorie lessen op maandag avond plaatsvinden bij MET Praktijk onderwijs op Koetshuislaan 1 te Waalwijk. 

Maandag avond van 19:30 tot 21:30.

Als je aan het examen toe bent, (jij weet zelf het beste wanneer) dan reserveren wij een examen op de computer via het examen reserveringssysteem van het CBR. Wij reserveren een examen op een datum een tijdstip dat het jou uitkomt. Om theorie-examen te mogen doen moet je 16 jaar of ouder zijn. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Als je op examen gaat heb je nodig:

  • Legitimatie (paspoort of identiteitskaart).
  • Bevestiging van de reservering (niet verplicht).

Eéndagscursus theorie bij Verkeerschool Frits van Zelst!

Speedtheorie is een online cursus, waarbij je de theorie middels een boek en digitaal krijgt aangeboden.

Leer online via je een computer, tablet of laptop 3 maanden lang met onze Speedtheorie. Dit is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt.

Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 15 uur toegang tot oefenvragen per onderwerp, geselecteerde moeilijke examenvragen en 40 complete examentrainingen. Theorie Leren Auto bestaat net als het CBR theorie-examen uit: Gevaarherkenning, Verkeersregels en Verkeersinzicht.

Bekijk daarnaast de praktijk instructievideo’s en -animaties en zie hoe je de theorie in de praktijk moet brengen. De inlogcode voor je online producten zijn bijgesloten in je totaalpakket.

Speedtheorie houdt ook je vorderingen bij. Heb je genoeg kennis, dan kan je deelnemen aan de ééndagscursus bij Verkeerschool Frits van Zelst. Hier krijg je nog een stukje theorie  aangeboden en examen trainingen met uitleg, zodat je 100% bent voorbereid op je theorie examen.

Extra voordelen:

  • Je ontvangt een samenvatting van het boek in het pakket, zodat je zelf geen aantekeningen meer hoeft te maken en markeren overbodig is.
  • Op dit High-speed CBR theorie Auto XXL pakket is de slaaggarantievan toepassing. Dit betekent dat Vekabest je examengeld terugbetalen als je onverhoopt zakt voor je CBR theorie-examen. Check de site theorie-leren.nl voor de voorwaarden.
  • Krijg € 100,- cadeau bij een foutloos theorie-examen!Vekabest looft € 100,- uit voor elk foutloos theorie-examen! Check de site theorie-leren.nl voor de voorwaarden.

De eerst volgende theorie dagen zijn:

  • 06-11-2021
  • 11-12-2021