Zoals je misschien weet moet je op de dag dat je op praktijkexamen of Tussen Tijdse Toets gaat in het bezit zijn van het theoriecertificaat. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het met zelfstudie te leren maar de landelijke slaagkans met zelf studie is slechts 35%. Daarom hebben wij theoriecursussen waarin wij je op een succesvolle manier wegwijs maken in de leerstof.

De theoriecursus bestaan uit 7 lesavonden van 2 uur. Hierbij worden alle onderdelen behandeld en er wordt duidelijke uitleg gegeven met de daarbij behorende voorbeelden. Ook worden er examentrainingen gegeven. Deze cursus is alleen toegankelijk voor kandidaten die ook de praktijk bij onze rijschool volgen.

Als je na het volgen van een theoriecursus toch voor je theorie-examen zou zakken mag je zonder bijbetaling de theoriecursus zo lang blijven volgen als je zelf wilt!

De theorielessen auto worden gegeven op de rijschool zelf. IVM corona zullen de theorie lessen op maandag avond plaatsvinden bij MET Praktijk onderwijs op Koetshuislaan 1 te Waalwijk. 

Maandag avond van 19:30 tot 21:30.

Als je aan het examen toe bent, (jij weet zelf het beste wanneer) dan reserveren wij een examen op de computer via het examen reserveringssysteem van het CBR. Wij reserveren een examen op een datum een tijdstip dat het jou uitkomt. Om theorie-examen te mogen doen moet je 16 jaar of ouder zijn. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Als je op examen gaat heb je nodig:

  • Legitimatie (paspoort of identiteitskaart).
  • Bevestiging van de reservering (niet verplicht).

Eéndagscursus theorie bij Verkeerschool Frits van Zelst!

Tom theorie is een online cursus, waarbij je de theorie krijgt aangeboden in een film. Het theorieboek is verfilmd, je krijgt uitleg,  tekst en beelden . Dit is veel makkelijker om te leren en ook leuk om te doen. De cursus is op maat gemaakt, en past zich steeds aan jouw voortgang en resultaten aan.

Met een bijbehorende TOM app  kun je de geleerde kennis testen. Je krijgt dagelijks vragen over de leerstof waar je op dat moment mee bezig bent. Heb je met één onderdeel moeite, dan krijg jij hier automatisch meer vragen over. Wat jij goed kent, hoef je niet meer te leren.

Tom is overal inzetbaar: Op je PC of met een app op je tablet of smartphone! Hoe makkelijk is dat? Je kunt ten alle tijden trainen, waar je ook bent.

Tom houdt ook je vorderingen bij en heb je genoeg kennis, dan kan je deelnemen aan de ééndagscursus bij Verkeerschool Frits van Zelst. Hier krijg je nog een stukje theorie  aangeboden en examen trainingen met uitleg, zodat je 100% bent voorbereid op je examendag.

Eéndagscursus met TOM training bij Verkeerschool Frits van Zelst en theorie-examen voor slechts  €165.00

Leuk, effectief en met een persoonlijke begeleider!

De eerst volgende theorie dagen zijn:

  • 21-11-2020
  • 12-12-2020
  • 16-01-2021
  • 20-02-2021
  • 27-03-2021