Zoals je misschien weet moet je op de dag dat je op praktijkexamen of Tussen Tijdse Toets gaat in het bezit zijn van het theoriecertificaat. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het met zelfstudie te leren maar de landelijke slaagkans met zelf studie is slechts 35%. Daarom hebben wij theoriecursussen waarin wij je op een succesvolle manier wegwijs maken in de leerstof.

De theoriecursus bestaan uit 10 lesavonden van 1.5 uur. Hierbij worden alle onderdelen behandeld en er wordt duidelijke uitleg gegeven met de daarbij behorende voorbeelden. Ook worden er examentrainingen gegeven. Deze cursus is alleen toegankelijk voor kandidaten die ook de praktijk bij onze rijschool volgen.

Als je na het volgen van een theoriecursus toch voor je theorie-examen zou zakken mag je zonder bijbetaling de theoriecursus zo lang blijven volgen als je zelf wilt!

De theorielessen auto worden gegeven in het buurthuis in Sprang-Capelle op Jeroen Boschstraat 1.  

Woensdag avond van 19:30 tot 21:00.

Als je aan het examen toe bent, (jij weet zelf het beste wanneer) dan reserveren wij een examen op de computer via het examen reserveringssysteem van het CBR. Wij reserveren een examen op een datum een tijdstip dat het jou uitkomt. Om theorie-examen te mogen doen moet je 16 jaar of ouder zijn. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Als je op examen gaat heb je nodig:

  • Legitimatie (paspoort of identiteitskaart).
  • Bevestiging van de reservering (niet verplicht).